Știi cum e să-ți cauți drumul și să n-ai habar pe unde e și nici ce cauți tu în viața ta ? Cam așa a fost începutul relației cu Miha: eu îmi căutam drumul și credeam că știu ce vreau, când de fapt nu aveam habar și trăiam într-un haos total, nefericită, plângându-mi nefericirea pe la orice colț. Și ea, adică Miha, m-a ajutat să înțeleg cam cum e cu iubirea de sine și m-a ajutat să mă îndrept către o nouă lume. Și m-a și certat de multe ori (meritam!), că nu fac lucrurile cum trebuie. Mi-a spus de zeci de ori (pana mi-a intrat în cap) că merit mai mult.
După atâția ani de prietenie, pot să spun aici (încă o dată!), că m-a ajutat să-mi schimb viața, m-a învățat să mă iubesc și m-a îndrumat să-mi descopăr misiunea personală. Deci, da, o iubesc și o recomand cu drag! 💞
Gabriela A

Voi încerca să cuprind în cuvinte.. Intr-un moment de rascruce al vieții mele, ai apărut tu, cumva în mod miraculos sau genul acela de coincidenta nefireasca. De atunci totul s-a schimbat !! Odată cu indrumarea și sfaturile tale parca am primit o energie care a declanșat fenomene aflate la limita intelegerii umane. Într-un timp extrem de scurt m-am transformat total si cursul vieții mele de asemenea . Când spun mulțumesc, simt ca spun prea puțin.. tu însăți ești un fenomen, o binecuvântare pt cei care te cunosc. Recomand din toată inima, cu multa căldură! 💐

Mihaela S

Pana sa ajung la tine, Mihaela, gândurile mele erau haotice, întunecate și chiar dureroase. După ce te am ascultat, acele gânduri au luat o cu totul alta întorsătură ghidate de vorbele tale. Acum în sfârșit ma simt bine cu mine, ma plac, ma apreciez și sentimentele fata de sufletul meu geamăn au un înțeles. Încă am de lucrat la mine,dar acum sunt mai liniștita. Mulțumesc pt ghidare! Mulțumesc ca ești aici!

Diana B

Sunt momente cand viata te ia prin surprindere si te pune fata in fata cu niste situatii, in care, oricat control credeai ca ai, oricat de matur sau evoluat te considerai, rezultatul iti da tot cu virgula.
Intr-un astfel de moment al meu, am intrat in contact si…am gasit multe dintre raspunsuri, dar si mai important de atat, am gasit suport neconditionat.
Apreciez mult sprijinul si recomandarile!
Multumesc pentru tot!

Roxana N

Ma simt aleasa ca v-am cunoscut, deja un an cred, eram atit de pierduta in viata mea, eram despartita de el, si imi parea ca mi s.a sfirsit viata, dar universul a hotarit ca merit o sansa)))
M.ati ajutat foarte mult cu programele care mi le.ati dat, m.am schimbat atit de mult, stiu ce sa fac, stiu ca pot, stiu ce merit !!!! Multumesc este putin spus..! 

Doina G

Pot doar sa fiu recunoscătoare si să-i mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale. Atunci când te-am întâlnit eram în căutarea multor răspunsuri, aveam multe De Ce-uri și foarte multe aspecte pe care nu le știam despre suflete gemene. Trăiam deja experienta întâlnirii cu sufletul meu geamăn, dar cautam răspunsuri, eram nesigura, nu știam daca tot ceea ce se întâmplă este posibil și, mai ales, daca eu merit atât de multă fericire și pot trai asa o experienta unica cum este călătoria sufletelor gemene. Totul a fost mult mai ușor de înțeles, mult mai ușor de acceptat și de învățat de când te-am întâlnit pe tine, Mihaela și am început sa aplic programele și tehnicile tale. Primul meu program a fost Iubirea de sine apoi programul pt suflete gemene, și multe alte programe și tehnici urmate. Nu mai zic de videoclipurile de pe canalele de YouTube pe care le așteptam și le aștept mereu cu nerăbdare. De multe ori simțeam ca parca vorbești doar pt mine, de alte ori nu înțelegeam unde greșesc, dar pana la urma, lucrând mereu și fiind mereu în conexiune cu tine reușeam sa ajung sa conștientizez ce era și ce am în continuare de făcut. Pot spune ca, de când m-am înscris pe grupul de Facebook, ma simt mult mai înțeleasă și simt ca fac parte dintr-o comunitate care ma înțelege perfect. Îți mulțumesc încă o data și ma bucur ca ai acceptat sa ma ghidezi🤗❤️😇
S&I

Simona P

Datorita ție am aflat despre sufletul meu geamăn și dacă ar fi doar atât ar fi o sumedenie de lucruri…
Dar nu pot spune doar atât.. Am devenit mai încrezătoare în tot ceea ce fac și da am văzut rezultatele sfaturilor si tecnicilor tale,am învățat mai multe despre mine și despre ceea ce ma înconjoară . Am înțeles ca sunt mult și pot da mult, am înțeles ca ne putem schimba, înspre bine,iubi,ajuta, crește din multe puncte de vedere și ca niciodată nu e târziu… Îți mulțumesc
You are magneficient Mihaela 😘

Daniela

Daniela D

Pana sa intru in contact cu tine, viata mea nu avea o directie anume, eram o barca in deriva in asteptarea unei furtuni violente. Imi luasem un job oarecare, iesisem dintr-o perioada foarte proasta, prietenia mea profund intima si frumoasa cu sufletul meu geaman se incheiase. Eu credeam ca e definitiv si ca de acolo nu se mai poate face nimic. Si totusi, de la primele momente in care m-ai ghidat, lucrurile au inceput sa capete sens, iar eu sa evoluez spiritual rapid. Nu numai ca sufletul geaman a inceput sa faca pasi catre mine, fara sa o caut, dar am construit un nou Eu. Unul care sa nu treaca prin a doua noapte neagra a sufletului. Un Eu puternic, independent, cu venituri mult mai mari, promovare la locul de munca, o carte publicata, incredere, planuri de viitor. Sunt recunoscator pentru toate acestea si noua intelegere asupra lumii si asupra fenomenelor pe care o posed. Multumesc enorm!

Claudiu L

In primul rând vreau să îi multumesc Universului pt ca m-a adus la tine , intr-un moment în care nu mai stiam cine sunt si ce caut eu in aceasta viata. Iti multumesc tie pt ca m-ai facut sa vad lumina de la capătul tunelului , sa învăț sa ma accept , sa ma apreciez si sa ma iubesc pur si simplu asa cum sunt . Am invatat si mi-am scos la lumina calitățile pe care nu eram capabila sa le vad, prin tehnicile tale , prin etalarile tale, am descoperit multe despre rabdare , înțelepciune si suflet geamăn alaturi de tine si sub îndrumarea ta. Nu pot să spun decat ca esti o fiinta minunata si iti multumesc de la suflet la suflet

Dana M

Vorba multă, sărăcia omului, cum se spune.
O sa fiu scurta si la obiect!
Din momentul in care te am cunoscut, sub îndrumarea ta si sfaturile primite, citind cărțile tale, tehnici si programe de la tine, in doar câteva luni viața mea s-a schimbat si îmbunătățit pe toate aspectele vieții, începând de la a învata cum sa ma iubesc, respect, apreciez mai mult, pana la a ma dezvolta mai usor ca persoana, atragând oamenii si relațiile potrivite ptr mine, chiar o situație financiară mai buna. Mereu învăț ceva nou de la tine si te recomand cu drag.

Sabina P